Blog o kráse

Už takmer každá žena pozná laserovú technológiu na odstránenie nežiadúceho ochlpenia. Nevýhodou prvých prístrojov bola nižšia účinnosť svetla, nehovoriac o bolestivosti ošetrenia, hlavne v intímnych partiách. Tomu je však koniec s novinkou nazývanou PLW (Pulsed Light Water). Tento prístroj je výsledkom neustáleho vývoja a inovácie.

Naťahujete krk, aby ste ju skryli? Už nemusíte.. Dvojitá brada je estetickým problémom, ktorý veľa žien vôbec neobchádza. Aj keď ju často spájame s obezitou, objaviť sa môže aj u štíhlych žien. Dvojitá brada tiež často zostáva ženám, ktorým sa podarilo výraznejšie schudnúť. Sen o krásnom krku však môže byť realitou - moderné technológie 21....

Naša pokožka sa prirodzene začne stenčovať a objavujú sa prvé známky starnutia s pribúdajúcim vekom. Dá sa proti tomu bojovať aj bez chirurgického zákroku pomocou Liftmasáže, čo je unikátna technika, ktorá obnovuje pevnosť pokožky tváre a dekoltu tým, že stimulujeme fibroblasty - bunky, ktoré zodpovedajú za produkciu kolagénu.